Студія не працює!

Фітнес студія на Виноградарі: +380 67 956 2686; Реклама та співпраця: Viber +380 68 874 2911

Вибираємо фрукти правильно

МандариниХочу підказати на що звернути увагу при виборі фруктів не в сезон. Ці правила стосуються і деяких овочів.

Всі фрукти повинні бути яскравих, насичених кольорів. Вони не повинні бути бліді (я зараз не кажу про напарафінені яблука, які взагалі непотрібно вживати в їжу).

На шкірці фруктів не повинно бути білуватих плям. Колір шкірки повинен бути рівномірним.

Чим більш яскравий і насичений колір фрукта, тим більше в ньому вітамінів і антиоксидантів.

Якщо на шкірці наявні світлі крапки, плями, або шкірка бліда – це говорить про те, що фрукт свої власні антиоксиданти вже частково, або повністю використав на те, щоб нейтралізувати ті шкідливі речовини, якими він був оброблений. Відповідно ми отримаємо із такого апельсину чи лимону набагато менше корисного, чим в ньому було спочатку. Якщо, взагалі, щось корисне отримаємо. Тому такі фрукти ми не беремо. Шукаємо яскраві.

Автор: Ольга Третяк

😡😕😐😀🤩 (👥 0)